ΦΕΒ
18

2019
facebook
twitter

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Διανομή εντύπων & Διανομή φυλλαδίων και περιγράφουμε παρακάτω είναι :

  • Διανομή σε Σταθερά σημεία

Η διανομή των εντύπων γίνεται από έμπειρο διανομέα σε κεντρικό σημείο, όπως σταθμοί μετρό, πλατείες,  φανάρια και εισόδους πολυκαταστημάτων. Διανομές πραγματοποιούνται και Σαββατοκύριακα.

  • Διανομή σε γραμματοκιβώτιο

Η διανομή των εντύπων πραγματοποιείται διανέμοντας από ένα έντυπο σε κάθε γραμματοκιβώτιο (όπου δεν υπάρχει γραμματοκιβώτιο, στην είσοδο της πολυκατοικίας) σε περιοχές και δρόμους που έχουμε ήδη προσυμφωνήσει.
Διανομές πραγματοποιούνται και Σαββατοκύριακα.

  • Διανομή σε Αυτοκίνητα - Παρμπρίζ - Υαλοκαθαριστήρες

Η διανομή γίνεται σε παρμπρίζ αυτοκινήτων τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Διανομές πραγματοποιούνται και Σαββατοκύριακα.

  • Διανομή εντύπων Προσαρμοσμένη - Προσωποποιημένη ανά στόχο

Η διανομή γίνεται ανά περιοχή που επιθυμεί ο πελάτης, στοχεύοντας σε target group, όπου του ενοικιάζουμε τις ετικέτες, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  • Διανομή σε Υπηρεσίες - Σχολεία

Τοποθετούνται Διανομείς της εταιρείας μας έξω από σχολεία ή τις υπηρεσίες της επιλογής σας, και τις ώρες της επιλογής σας , (συνήθως πρωινές) για την διανομή φυλλαδίων σχετικές με τους επιλεγμένους στόχους (φροντιστήρια, σχολές κλπ )

  • Διανομή σε Επαγγελματικούς Χώρους

Διανομή σε εισόδους επαγγελματικών χώρων, όπως γραφείων, καταστημάτων ή επαγγελματικών χώρων που επιτρέπεται

  • Διανομή Delivery

Διανέμουμε τα έντυπα, γνωστοποιώντας τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας σε ευρύ κοινό προσαρμόζοντας την διανομή των εντύπων σας είτε σε προκαθορισμένους χώρους πχ σταθμοί μετρό, πλατείες,  φανάρια και εισόδους πολυκαταστημάτων κλπ είτε σε  προσυμφωνημένους επιτρεπόμενους χώρους που θα μας υποδείξετε στη περιοχή της εμβέλειά σας  ή στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής